27. februar til 14. mars 2021

Nyhetene har begynt å komme til butikkene!

Dette er en perfekt anledning til å besøke din nærmeste forhandler for å bli bedre kjent med for eksempel teknologien på Nye Multistrada V4 eller de lekre linjene på Nye SuperSport 950. Din forhandler er der for deg, men avtal gjerne en tid på forhånd for å unngå trengsel. All informasjon om de ulike modellene og din nærmeste forhandler finner du på ducati.no. 

På ducati.no finner du også alt du vil vite om den etterlengtede Nye Monster 950 som vil ankomme butikkene i starten av april. Dette er ett helt nytt Monster-konsept som blant annet har blitt hele 18 kilo lettere enn forgjengeren Monster 821. Monster 950 har en ny motor på 937 kubikk, ny elektronikk, LED-lys og quickshifter opp og ned som standard. 

Det er mye å oppdage på den nye fjerdegenerasjons Multistrada! Den nye designen, den fantastiske V4-motoren, radarteknologien, tilkoblingen og ikke minst varme i salen gjør den til den perfekte turkameraten på nye eventyr. I butikker er nå også Nye SuperSport 950 som må sees i virkeligheten for å ta inn det nye utseendet og de teknologiske oppdateringene fullt ut. 

Andre nyheter som du kan se hos enkelte forhandlere er Scrambler Nightshift,1100 Dark Pro og en ny farge på Desert Sled. Disse nyhetene fra Scrambler sammen med XDiavel Black Star, Streetfighter Dark Stealth og Panigale SP gjør 2021 til det mest komplette modellåret noensinne! 

Sørg for å kickstarte sesongen med nye klær fra 2021-kolleksjonen av Ducati Apparel og sett på Ducati Performance-tilbehøret som du alltid har ønsket deg! 

Ta kontakt med din forhandler i dag for å booke et møte!  

Subscribe to the Ducati newsletter

By entering your email address you will always be up to date with the latest Ducati news and promotions.

At any time you can complete your registration and create your profile on Ducati.com to receive personalised communications and access all features. 

You consent to the processing
Enter a valid email address