D.O.C. BUCURESTI

SOS. GIURGIULUI, 23C, KM 9,077120,Jilava,()
Associated Dealer

Ducati BucarestSoseaua Giurgiului BUCUREST (10)
0722737647
http://www.ducatiromania.ro

Staff

PresidentCristinel Bogdan BarbulescuVice presidentRazvan Weselowski (Honorific Vice President)Vice presidentDemis GhindeanuSecretaryFeodor BarbuTreasurerMihai Bozgan

Information

Year of foundation2014Members129

D.O.C. București reunește la un loc posesorii de Ducati care iubesc această marcă, se identifică cu ea și cu motocicletele ei. Împreună dorim să promovăm imaginea mărcii Ducati în Romania, mândri fiind că deținem o motocicletă marca Ducati. Mergem cu motocicletele Ducati, în ture, pe trasee lungi sau doar de o zi, în țara și în străinătate. Unii dintre membrii D.O.C. merg și pe circuit și Ducati este alături de ei. Ne preocupă ca membrii clubului să iși îmbunătățească cunoștințele de mers cu motocicleta și sigurantă mersului cu motocicleta „Safety first!” și facem tot ce ne stă în putință pentru asta. Nu în cele din urma, ne întâlnim cel puțin o dată pe lună cu membrii clubului pentru a ne plimba împreună și/sau să discutăm despre mersul pe motocicleta și marca Ducati, pasiunile ce ne unesc.

Subscribe to the Ducati newsletter

By entering your email address you will always be up to date with the latest Ducati news and promotions.

At any time you can complete your registration and create your profile on Ducati.com to receive personalised communications and access all features. 

You consent to the processing
Enter a valid email address