Handleiding voor WDW 2024: De checklist om u voor te bereiden op het grote event.

Het aftellen voor de World Ducati Week 2024 is begonnen! Een editie die onvergetelijk belooft te worden, met adembenemende optredens, sessies op en naast het circuit, spannende ervaringen en de beroemde Race of Champions.

26 juli is dichterbij dan het lijkt. Wilt u er zeker van zijn dat u het evenement van het jaar optimaal beleeft? Hier is de checklist om u voor te bereiden op 's werelds grootste bijeenkomst van Ducatisti en motorliefhebbers!

01
Plan je reis

 De WDW vindt plaats in het hart van de Motor Valley, te midden van de stranden van de Riviera Romagna en op het legendarische Misano World Circuit "Marco Simoncelli".

Zijn uw documenten in orde om te vertrekken? Mooi, waarom begint u dan niet meteen met het plannen van uw reis? Organiseer om met ons mee te gaan met de D.O.C.: reizen in gezelschap is altijd beter!

En als u toch bezig bent, waarom koopt u dan niet alvast uw tickets? Op de Ducati website kunt u nu al tickets kopen voor WDW 2024 in de opties Motorrijders Ticket (voor deelnemers met motoren) en Bezoekers Ticket (voor passagiers of deelnemers zonder motor), voor één dag of voor de hele duur van het evenement.

02
Bereid uw motor voor

Laat dingen niet tot het laatste moment wachten! Als u met uw motor naar WDW komt, zorg er dan voor dat alles klaar staat. Boek uw serviceafspraak, controleer uw verzekering en vergeet niet uw kentekenbewijs mee te nemen: wie zijn Ducati certificeert bij de MyDucati App stand, krijgt een exclusief cadeau!

Maar onthoud: u heeft geen motor nodig om deel te nemen aan WDW. Alles wat u nodig heeft is passie, enthousiasme, zin in plezier en goed gezelschap!

03
WDW App downloaden

Voor het eerst in de geschiedenis heeft WDW ook een officiële app! Download hem nu in de App Store of Google Play: mis geen updates over het evenement, programma-informatie en speciale content. Zo haalt u het meeste uit u WDW-ervaring, voor, tijdens en na het evenement! 

Heeft u alles gedaan?

Trakteer uzelf dan op een spannende onderbreking: herbeleef alle opwinding van WDW met de videohoogtepunten van de vorige editie.