U focust op de reis, wij zorgen voor de rest.

Met de MyDucati App en Ducati Service heeft u alles wat u nodig heeft om optimaal te genieten van elk moment op uw Ducati.

Of het nu gaat om een rit met vrienden, een dag op het circuit, genieten van het zomerseizoen, of het begin van het avontuur van uw leven, wat u ook motiveert om te rijden, het genieten van de weg zal uw enige zorg zijn, dankzij Ducati Service en de MyDucati App.

MyDucati App: waar elk avontuur begint

Zelfs voordat u vertrekt, zorg ervoor u je reis onder de beste omstandigheden verloopt.

Hoe? Controleer het onderhoudsplan voor uw motor op het tabblad garage. Met slechts een paar tikken kunt u geplande services bekijken (als u motor vanaf 2021 is geproduceerd), realtime informatie krijgen over beschikbare updates, en eventuele campagnes voltooien op uw Ducati.

Ducati Service: perfecte hulp, overal ter wereld

Als u onderweg bent, ontspan en geniet van zorgeloos rijden: waar u ook bent, u kunt vertrouwen op een officieel netwerk van meer dan 800 dealers wereldwijd. Het tabblad dealer in de MyDucati App is de snelste manier om degene bij u in de buurt te vinden, klaar om op elk moment de conditie van uw motor te controleren.

Onthoud, afhankelijk van het land waar u bent en het model dat u bezit, kunnen motoren die onder garantie vallen profiteren van pechhulp onderweg. U vindt het nummer om te bellen in geval van nood op uw Ducati Card, opgeslagen binnen het tabblad garage van MyDucati App.

De zekerheid van onbeperkt rijplezier.